Първата информационна медия за сигурност, защита и безопасност
Фирмен каталог
Интеза ООД
 
размер на шрифта 

Компанията „Интеза“ внася, дистрибутира и осигурява сервиз на заключващи системи и аксесоари от 1996-та година насам. Като лидер на българския пазар фирмата предлага завършени цялостни решения за сигурността на Вашия дом, офис, склад и дори автомобил. Интеза ООД е официален представител на редица световни производители за България, като Abloy, Mul-t-lock, KESO, Silca, Yale. 

 

След повече от 15 години „Интеза“ ООД разполага с добре развита мрежа от търговски обекти , центрове за обслужване на корпоративни клиенти и верига собствени ключарски ателиета . Към производтсвените мощности на компанията влизат още широка складова база, пакетажен цех и работилница за сглобяване на врати тип „хармоника“.

От 23.12.2004 г. фирмата притежава и сертификат за качество на управление ЕN ISO 9001:2008 , който прилага в следните направления: Търговия с архитектурен обков, заключващи системи, патрони, панти, антипаник брави, разработка на системи "Master key" и картови брави за хотелски и административни сгради, елементи за автоматизиране и задвижване на портали, пешеходни и гаражни врати и бариери, части и аксесоари за заключващи системи, машини за нарязване на ключове, заготовки и оборудване на ключарски ателиета, PVC врати тип „хармоника“, пощенски кутии, сейфове и каси, стелажи и стелажни системи, ключарски услуги.

Една от основните цели на “Интеза” ООД е постоянно да обогатява продуктовата си гама, за да задоволяви своевременно възникналите потребности на пазара.


Назад

За контакти

Интеза ООД

гр. София, ул. Кукуш №1

email: info@intesa.bg
Спонсорирани връзки
Вижте всички